HC Zalău poate scăpa de „zona fierbinte” a clasamentului

La doar patru zile de la victoria obţinută pe teren propriu, 29 – 24 în faţa Craiovei, HC Zalău va susţine un nou meci important pe teren propriu. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va întâlni Corona Braşov, formaţie cu care se află în luptă directă pentru evitarea barajului.

Braşovencele ocupă locul 11 înaintea disputei de la Zalău, primul care duce la baraj, iar formaţia de la poalele Meseşului se situează pe poziţia a 12-a, al doilea loc de baraj, cele două fiind la egalitate de puncte.

O victorie în faţa Braşovului, ar putea propulsa Zalăul chiar pe locul opt, ceea ce înseamnă că echipa lui Tadici a scăpat, cel puţin pentru moment, de „zona fierbinte” a clasamentului.

Partida dintre HC Zalău şi Corona Braşov este programată miercuri, 1 mai, de la ora 15, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar elevii beneficiază de accesul gratuit în tribuna B. Biletele se vor pune în vânzare marţi, între orele 15 – 17 şi miercuri, de la ora 13.

 

2 Thoughts to “HC Zalău poate scăpa de „zona fierbinte” a clasamentului”

  1. […] baraj, cele două fiind la egalitate de puncte. O victorie în faţa… Articolul HC Zalău poate scăpa de „zona fierbinte” a clasamentului apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Mirela

    Stimați-l pe Tadici și lucruri vor devebibca odinioară! Adică , super bine, ptr handbalul local! Nimeni nu este de neainlocuir!!! Va încăpățânați sa tineti un cadavru viu in funcție! Dacă ati ales atunci rezultatele ! vor fi fi pe măsura!!!

Leave a Comment